Errumaniako plater tipikoak
Hizlaria(k): Adriana Maria Schiau () Herria: Sibiu (Errumania)
Errumaniako plater tipikoak: "Sarmale" gabonetan (azarekin bildutako haragia eta arroza) eta "Mamaliga" (arto-irinaz eginiko opila). Zonaldearen arabera janari desberdina jaten da. "Mititei" (saltxitxa modukoak) tipikoak dira azoketako janari-postuetan.
Bideo gehiago
-
Transilvania, Drakularengatik ezaguna
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)
-
Nolatan etorri zen Euskal Herrira?
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)
-
Semearen laguntzarekin euskara ikasten
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)
-
Euskal Herriko festak oso gustuko ditu
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)
-
Aste Santuko ohitura: arrautzak margotzea
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)
-
Hitz batzuk errumanieraz eta euskaraz
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)
-
Errumaniako aho-korapilo bat
Adriana Maria Schiau ()
Sibiu (Errumania)