Matea, Argentinako edari ezaguna
Hizlaria(k): Debora Carla Acosta (1987) Herria: Boca, Buenos Aires (Argentina)
Matea nola prestatzen den azaltzen du. Mikatza izan ohi da, baina gaur egun beste zapore batzuekin nahastuta ere saltzen da. Edateko erabiltzen diren ontziak material ezberdinetakoak izaten dira. Matea hotza ere edaten da, batez ere iparraldean, eta "tereré" deitzen zaio. Eguneko edozein momentutan hartzen da matea.
Bideo gehiago
-
Argentinako hizkuntzak
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Argentinarrak, oso abertzaleak
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Argentinan asko dago ikusteko
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Probintzia bakoitzak bere identitatea du
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Jantzi tradizionalak
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Maiatzaren 25eko ospakizuna
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
"Locro", egun berezietako platera
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Alfajorea, gozoki tipikoa
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Argentinako iparraldean, bero handia eta euri gutxi
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Eibartik gehien harritu zuena, hizkuntza
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Hasierako hilabete gogorrak
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Argentinako gaztelerako hitz batzuk desberdinak dira
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)
-
Zer da Eibar Deborarentzat?
Debora Carla Acosta (1987)
Boca, Buenos Aires (Argentina)